Regels

VOOR DE PRIJZEN OF VOOR DE EER?

Je kan op 2 manieren meespelen: voor de prijzen of voor de eer. Ben je niet zeker van je zaak, maar vind je het wel leuk om mee te doen? Schrijf je dan gewoon in en geef aan dat je voor de eer meespeelt.

Bij de inschrijving hoef je alleen je inlognaam, inschrijfcode, groep op te geven waaronder je mee wil spelen en een geldig e-mailadres. Via dit adres zullen we je op de hoogte stellen van een eventuele prijs, zorg er dus voor dat het een geldig adres is. Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kan je te allen tijde een nieuw wachtwoord opvragen bij Reindert, of zelf een nieuwe genereren. Je persoonlijke gegevens worden na afloop van het tornooi vernietigd en worden op geen enkele wijze voor andere doeleinden dan voor deze pronostiek gebruikt en worden ook niet ter beschikking gesteld aan derden. Je kan zo vaak meespelen als je wil.

PRONOSTIEKEN

Voorspel de eindstand van alle wedstrijden die tijdens het tornooi worden gespeeld. Dit kan tot 15 minuten voor de start van de wedstrijd. Zo heb je dus de mogelijkheid om tijdens het tornooi je voorspellingen bij te sturen als je merkt dat je sommige teams toch verkeerd had ingeschat of omdat de gedoodverfde winnaar het ineens zonder hun wereldspits moet doen.
De tijd op de server is bindend. Hierover is geen discussie mogelijk, wees er dus op tijd bij als je je scores nog wil wijzigen.

Zoals je hebt gezien, zijn de wedstrijden in de tweede fase nog niet ingevuld. Wanneer de teams bekend zijn, worden ze op de website gezet. En ook voor deze wedstrijden geldt dat je tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd je score kan bijwerken. Maar als je een grote gok wil wagen, dan mag je ze natuurlijk ook meteen bij de start van het tornooi invoeren. Je kan je voorspellingen nog altijd wijzigen.

BONUSVRAGEN

Tijdens het tornooi zijn extra punten te verdienen via de bonusvragen. Dit zijn open vragen die je voor een bepaalde datum moet hebben beantwoord. Bij de vraag staat de datum vermeld en het aantal punten dat je kan verdienen. 

PUNTENTELLING

Bij de bepaling van de puntentelling wordt in de voorrondes gekeken naar de uitslag na afloop van de wedstrijd. Voor de knock-out wedstrijden (na groepsfase) telt ook enkel de uitslag na 90 minuten + extra tijd. Doelpunten in verlenging en strafschoppenserie worden NIET meegeteld bij de bepaling van de puntentelling.

De punten die te verdienen zijn variëren per fase in het tornooi. Per fase in het tornooi gaan de punten dus omhoog, aangezien het normaliter ook moeilijker en moeilijker wordt om te voorspellen. Hieronder vind je een overzicht van het aantal punten in de groepsfase. Klik hier om de volledige puntentelling te zien.

Voorbeeld: 

  1. Jan voorspelt in de groepsfase een wedstrijd met 1-0, de uitslag van de wedstrijd is 2-0.
    Jan krijgt voor deze pronostiek 2 punten  (juiste 1X2 uitslag)
  2. Piet voorspelt in de groepsfase een wedstrijd met 1-3, de uitslag van de wedstrijd is 1-3
    Piet krijgt voor deze pronostiek 3 punten (exacte uitslag)
GROEPSFASE
UITSLAGPUNTEN
Juiste 1X2 uitslag2
Exacte uitslag3

KLASSEMENT

Je kan in het klassement kiezen tussen alle verschillende competities. Het klassement van de competities ‘voor de eer’ en ‘voor de prijzen’ kunnen afzonderlijk worden bekeken.

Je kan ook sorteren op alle spelers, waardoor de competities door elkaar getoond worden. Onderaan iedere pagina is de top 3 te vinden van de competitie ‘voor de prijzen’

GELIJKE StAND

Wanneer meerdere spelers een gelijk aantal punten hebben, dan bepalen onderstaande zaken de volgorde in de stand (belangrijkste bovenaan):

  1. Aantal keren juiste uitslag;
  2. Aantal keren juiste 1X2-uitslag;
  3. Aantal bonusvragen juist beantwoord.
  4. Schiftingsvraag (laatste bonusvraag)

OVERIGE ZAKEN / Suggesties

Bij dingen die niet in het regelement voorkomen, beslist Reindert.

Heb je zelf vragen of suggesties om alles vlotter te laten verlopen? Neem dan contact op met mij  via WhatsApp of het contactformulier